1

Företaget

Vi är ett privatägt bolag ca 45 anställda beläget vid E6 i Dingle. Vår idé är att projektera, tillverka, leverera och montera allt inom betongelement. Vi kompletterar med produkter som vi inte tillverkar själva, så som trappor, håldäck, filigran och stålstommar från andra tillverkare. På så sätt blir vi en partner som levererar helhetslösningar.

Ny anläggning i gammalt skal
Vår jämna och höga investeringstakt har gjort att vi idag är en full modern prefabindustri. Under en femårsperiod har vi investerat i bland annat en ny blandaranläggning med en kapacitet på ca 45 000 ton. Anläggningen styrs automatiskt och med stor noggrannhet i tillverkningsprocessen.

Våra gjutbord är anpassade för tillverkning av väggelement, och vår spännbädd, med kapacitet på 200 kN, för produktion av bjälklagselement. Vi kan även producera andra spända produkter såsom balkar och pelare.

I vår travershall har vi plats att lagra ett stort antal väggelement och bjälklagselement inomhus. Lyftkapaciteten är 16 ton. Nya traverser är installerade i produktionshallen. 1 st på 8 ton och 2 st på 6,5 ton.

Framtiden
Vårt mål är att öka vår omsättning med 15 % per år. Vi ska även fortsätta vårt kvalitetsarbete och utbilda personal. Detta är enligt de visioner som sattes redan 2004.

Vi är medlemmar i Svensk Betong. Vill du läsa mer om betong gå in på www.svenskbetong.se
Företagets säte: Munkedal

Org.nr: 556664-5296